سورتر چیست؟
دستگاه هایی هستند که می توانند محصولات را بر اساس معیارهای از پیش تعیین شده با دقت و سرعتی چند برابر نیروی انسانی درجه بندی کنند. امروزه به دلایلی همچون افزایش بهره وری تولید و کاهش مخاطرات بهداشتی از این دستگاه ها برای طیف گوناگونی از مواد استفاده می شود. با توجه به نوع سورت مورد نیاز هر صنعت و یا هر نوع محصول می توان از انواع این دستگاه ها استفاده کرد.(ویکی پدیا)
انواع سورتر
این دستگاه ها بر اساس ویژگی های مختلف در چندین دسته تقسیم می شوند که با توجه به نیاز هر صنعت و محصول می توان از هر نوع از آنها استفاده کرد.
۱-سازه آن:
ریزشی
نوارنقاله ای
۲-چشم و نوع پردازش آن:
کالر سورت
مبتنی بر هوش مصنوعی
فرابینایی
کالر سورتر
دستگاه هایی هستند که بر اساس طیف های از پیش تعیین شده فقط رنگ را تشخیص داده و توانایی تشخیص معیارهای شکلی و اندازه ای را ندارد همچنین نیاز به خلاقیت و تجربه کاربر دارد برای به دست آوردن نتیجه دلخواه از سورت. این دستگاه ها برای محصولاتی مثل برنج کاربرد دارد.
سورتر هوش مصنوعی
این دستگاه های هوشمند با یادگیری عمیق مشابه انسان توانایی یادگیری و حتی خودآموزی را دارد و به مرور با داده هایی که به خود آموزش می دهد توانایی سورت خود را بهبود می بخشد. این دستگاه ها برای انواع محصولات از جمله خرما، انجیر، پسته، کشمش، بادام، قهوه، حبوبات و… را بر اساس تمامی معیارهای ظاهری قابل استفاده هستند.(سری جدید سورتر هوش مصنوعی والی)
سورتر فرابینایی
این دستگاه ها با استفاده از سنسورها و نورهای نامرئی می توانند خاصیت هایی که با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند را تشخیص دهند. عموما برای تشخیص آفات قابل استفاده هستند.(سورتر آفلاتوکسین والی دستگاهی فرابینایی)
در بین کالر سورتر ها و سورتر هوشمند نوع دوم از مزیت های بالاتری برخوردار هستند چرا که می توان محصولات را علاوه بر رنگ و اندازه با در نظر گرفتن شکل ظاهری آن و یا هر سه معیار به همراه یکدیگر طبقه بندی و جداسازی کرد. همچنین امروزه در درجه بندی درشت دانه ها مثل: خرما، انجیر، پسته و… سورتر های نوارنقاله ای نسبت به دیگر انواع این دستگاه ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته و کارایی خود را در سورت این محصولات نشان داده اند چرا که به بافت محصول آسیبی نمی رساند.
سورتر هوشمند نوارنقاله ای چگونه کار می کند؟
سورتر والی
دستگاه های والی توسط مهندسین ایرانی به صورت کاملا بومی در جهت حل مسائل صنعتگران داخلی طراحی و تولید شده اند. ایرانی بودن این دستگاه ها نشانه ای بر کاهش فاصله ی فکری و دسترسی بالای فنی بین تولید کننده و مصرف کنندگان است. آنها در کاربرد دسته بندی محصولاتی همچون انجیر، خرما، پسته، کشمش و دیگر محصولات مشابه آموزش داده شده اند و با ایجاد تمایز، درجه بندی چندین محصول را فقط در یک دستگاه امکان پذیر کرده است.
ویژگی های دستگاه های والی
فناوری هوش مصنوعی اختصاصی والی
طراحی شده با توجه به عدم آسیب دیدن میوه یا دانه جداسازی شده
نرم افزار اختصاصی فارسی
سیستم عیب یابی و اعلام هشدار خودکار
تاثیر گذاری دستگاه های والی
کاهش چشم گیر هزینه نیروی انسانی (معادل کاری 20 تا 50 نفر)
رفع نقص های انسانی در ظرفیت های کاری بالا
امکان کار شبانه روزی برای اهداف صادراتی
رفع دغدغه از سمت تولید
موفقیت باهم
داده های جمع آوری شده توسط ما از محصولات صنعت شما و تخصص والی سیستم در مدیریت و سورت محصولات، سیستمی بهینه و کارآمد را برای شما تضمین میکند. ما از نزدیک با شما کار می کنیم تا روزانه در جریان مسائل شما باشیم و به شما در حل آنها کمک کنیم. این بدان معنی نیز هست که ما درک عمیقی از نیازها و مسائل سورتینگ مختلف مواد غذایی پیدا کرده و این دارایی ارزشمند به ما کمک میکند تا راهکار هایی بهتر و دقیق تر برای حل مسائل ارائه کنیم.
برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
لینک مرتبط: